Insider-Riport

Az INTEGRITY. vállalat látogatójának figyelmébe! Bejelentő portál,

Ön ezen a weboldalon keresztül tehet bejelentést egy megfelelőségi eseményről, főként, ha fennáll a gyanúja annak, hogy bűncselekmény történik, vagy már meg is történt.

Kérjük, vegye figyelembe a következőket:

  • Az Ön bejelentése a bejelentések kezelésével foglalkozó osztályhoz kerül. A bejelentési osztály köteles a személyi adatokat védeni és bizalmasan kezelni, ezért senki számára nem válnak ismertté az Ön személyes adatai – kivéve, ha Ön ehhez kifejezetten hozzájárul.
  • Önnek lehetősége van a kapcsolattartási adatok megadására, amelyek lehetővé teszik az Önnel történő kapcsolatfelvételt. Ebben az esetben az üggyel kapcsolatban nincs szükség további adatokra.
  • Ön természetesen anonim módon is megteheti a bejelentést. Kérjük, ilyen esetben teljes és könnyen igazolható, ellenőrizhető jelentést állítson össze, hogy ellenőrizni lehessen a tényállást.

Bejelentés megtétele

A következő nyomtatvány segítségével teheti meg a bejelentést:

Az adatok feldolgozása folyamatban van...
Loading...

Um den Status Ihres Hinweises einsehen zu können und eventuelle Rückfragen zu beantworten, gehen Sie auf Hinweis prüfen und geben Sie Ihre ID ein.

Az Ön azonosítója:

További elérhetőségek

Amennyiben Ön személyes találkozót kér, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a portálon keresztül.

Gyakran ismételt kérdések

Mi ellenőrizzük az Ön bejelentését és ezt egy bizalmas jelentés formájában dolgozzuk fel, amennyiben egy a megfelelőség szempontjából fontos tényállásról van szó. Majd ezt a jelentést továbbítjuk az érintett vállalatnál a felelős osztály felé.

Amennyiben Ön megadja a kapcsolattartási adatait, 7 napon belül kap egy visszaigazolást. Mielőbb tájékoztatjuk Önt az érintett vállalat esetleges reakciójáról.

100%-ig, mégpedig függetlenül attól, hogy Ön anonim módon tett-e bejelentést, vagy megkapjuk-e az Ön kapcsolattartási adatait.