Insiderrapport

Kære gæst hos INTEGRITY. whistleblower-portaler,

Du kan bruge denne hjemmeside til at give oplysninger om en compliance-hændelse. Det gælder især, hvis du har mistanke om, at der begås, eller allerede er begået, strafbare handlinger.

Vær opmærksom på følgende retningslinjer:

  • Dine oplysninger sendes til den særlige afdeling, der varetager og håndterer disse tip. Afdelingen er både forpligtet til fortrolighed og til at beskytte dine personoplysninger. Dine personoplysninger deles ikke med andre – medmindre du udtrykkeligt giver samtykke hertil.
  • Du har mulighed for at angive kontaktoplysninger, der gør det muligt for os at kontakte dig. I så fald, behøver du ikke angive yderligere oplysninger om sagen.
  • Du kan også give dit input anonymt. Så bør du forsøge at angive en fuldstændig og forståelig rapport, så sagens fakta kan kontrolleres.

Angiv oplysninger

Du kan bruge følgende formular til at angive dine oplysninger:

Data bliver behandlet...
Loading...

Um den Status Ihres Hinweises einsehen zu können und eventuelle Rückfragen zu beantworten, gehen Sie auf Hinweis prüfen und geben Sie Ihre ID ein.

Dit ID er:

Yderligere kontaktmuligheder

Ønsker du et personligt møde, så kontakt os via portalen.

Ofte stillede spørgsmål/FAQ

Vi kontrollerer dine oplysninger og skriver dem sammen, i en fortrolig rapport, hvis der er tale om forhold, der er relevante for compliance. Rapporten sendes til den ansvarlige afdeling, i den pågældende virksomhed.

Hvis du angiver dine kontaktoplysninger, får du kvittering for modtagelsen, inden en uge. Vi informerer dig hurtigst muligt om eventuelle reaktioner, fra den pågældende virksomhed.

100 % – og det gælder både, hvis du giver dit tip anonymt, eller vi får dine kontaktoplysninger.