Insider-Report

Beste bezoeker van het INTEGRITY. Meldingsportaal,

Via deze website kunt u informatie verstrekken over een nalevingsincident, met name als er een vermoeden bestaat dat er strafbare feiten worden gepleegd of reeds zijn gepleegd.

Gelieve nota te nemen van de volgende informatie:

  • Uw melding komt terecht bij het meldpunt dat is opgezet om meldingen te verwerken. Dit meldpunt is gehouden aan een vertrouwelijkheidsverplichting en de bescherming van uw persoonsgegevens. Daarom zal geen informatie over u aan wie dan ook worden verstrekt – tenzij u daar uitdrukkelijk toestemming voor geeft.
  • U hebt de mogelijkheid om contactgegevens te verstrekken, zodat wij contact met u kunnen opnemen. In dit geval is nadere informatie over de zaak niet vereist.
  • U kunt uw meldingen ook anoniem doen. Vergeet in dat geval niet een volledig en begrijpelijk verslag in te dienen, zodat wij de feiten kunnen verifiëren.

Een melding doen

U kunt uw melding doen via het onderstaande formulier:

Gegevens worden verwerkt...
Loading...

Um den Status Ihres Hinweises einsehen zu können und eventuelle Rückfragen zu beantworten, gehen Sie auf Hinweis prüfen und geben Sie Ihre ID ein.

Uw ID is:

Verdere contactmogelijkheden

Als u een persoonlijk gesprek wenst, neem dan contact met ons op via het portaal.

Veelgestelde vragen

Wij onderzoeken uw melding en stellen aan de hand hiervan een vertrouwelijk rapport op indien het een nalevingsgerelateerde kwestie betreft. Wij zenden dit rapport vervolgens toe aan de verantwoordelijke persoon binnen de betrokken onderneming.

Als u uw contactgegevens hebt verstrekt, dan ontvangt u binnen 7 dagen een ontvangstbevestiging. Wij zullen u zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen van eventuele reacties van het betrokken bedrijf.

Uw identiteit is 100% beschermd, ongeacht of u uw melding anoniem doet of ons uw contactgegevens verstrekt.